Eemland noord 10.20 uur

Utrecht 11-11-2003 - Persberichten dsitrict Eemland noord

Jongens aangehouden voor vernieling SOEST Op de Hellingweg heeft de politie drie minderjarige jongens aangehouden voor het plegen van vernielingen.

Door een getuige werd gebeld naar de politie en meldde dat een aantal jongens autos hadden vernield op de Schrikslaan en de Nachtegaalweg. Ter plaatse trof de politie een getuige met de drie jongens 13, 14 en 15 jaar oud allen afkomstig uit Utrecht- aan. De jongens werden voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Invalide vrouw bestolen BAARN Maandagmiddag vond op de van Brakellaan een beroving plaats waarvan een invalide vrouw het slachtoffer werd.

Een 77-jarige vrouw uit Baarn reed vanuit het dorp naar haar woning aan de Van Brakerlaan. Toen de vrouw haar invalideauto op haar oprit parkeerde werd zij aangesproken door een onbekende jongen. De jongen vroeg de vrouw om oude kranten. De vrouw gaf aan die wel te hebben en liep naar haar woning. Op dat moment pakte de jongen de tas van de vrouw uit haar wagentje en rende weg.

De politie is op zoek naar getuige(n) van deze beroving. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Eemland noord, tel. 0900 88 44.