Vertis


'ZorgKompas: sturen zonder zorgen'

De gezondheidszorg staat onder druk. Er is minder geld beschikbaar en de werkdruk neemt toe. Om toch met een passend budget de kwaliteit van het zorgporces te kunnen optimaliseren hebben alle budgethouders in het bijzonder hoofden Financiën en leden van de Raad van Bestuur - inzicht nodig in kosten en prestatie-indicatoren.

Als u ook behoefte heeft aan duidelijkheid omtrent kosten en managementinformatie binnen uw organisatie, dan mag u de bijeenkomst ZorgKompas: sturen zonder zorgen niet missen. Tijdens deze bijeenkomst presenteert Vertis zijn oplossing op het gebied van managementinformatie en kostenbeheersing in de zorg: ZorgKompas. Hierin is de jarenlange ervaring met managementinformatieoplossingen gecombineerd met kennis van en ervaring binnen de zorgsector om managementinformatie en kosten inzichtelijk te maken. ZorgKompas is onderdeel van het OpenZorg-programma van Vertis, waarin bestaande informatiesystemen slim gecombineerd worden. Stapsgewijs, eenvoudig en goedkoop, via intranet en internet.

Bovendien staat op het programma een toelichting van Auke Bosma, controller bij GGZ Drenthe, over de implementatie van ZorgKompas en de voordelen die het oplevert.

ZorgKompas: sturen zonder zorgen vindt plaats op dinsdag 11 november 2003 van 9.30 tot 13.00 uur in De Eenhoorn in Amersfoort. Deelname is kostenloos. U kunt zich aanmelden via reactie@vertis.nl.