GREEN VALLEY B.V.

TMLC en Green Valley formaliseren verregaande samenwerking

Groningen, juni 2003 Internetspecialist TMLC [The Missing Link Company] is een langdurige samenwerking aangegaan met softwareleverancier Green Valley, bekend van haar content- en kennismanagement product Discovery Server. Beide partijen zijn actief in het realiseren van internet- en intranet-oplossingen voor de lokale overheid en de gezondheidszorg en hebben gezamenlijk meer dan 50 klanten in deze sectoren. Concreet brengt TMLC haar gemeentelijk internetproduct NedLoket onder bij Green Valley en besteedt Green Valley implementaties van Discovery Server uit aan TMLC. Gezamenlijk zijn of worden reeds projecten uitgevoerd voor het Martini Ziekenhuis en de gemeenten Groningen, Heerenveen, Velsen, Nieuwegein, Roosendaal, Vught en Amstelveen.

De combinatie TMLC en Green Valley combineert high-end webdesign en implementatie met high-end content- en knowledge management technologie. Beide organisaties vullen elkaar naadloos aan in expertise. De samenwerking biedt beide bedrijven meer slagkracht en heeft zich in de praktijk reeds meerdere malen bewezen. Klanten profiteren daar direct van, door de efficiënte wijze waarop uiterst professionele oplossingen worden gerealiseerd.De geografische spreiding is een bijkomend voordeel.

'Met deze samenwerking kan TMLC in de overheids- en zorgsector geavanceerde internet en intranet oplossingen implementeren op basis van het krachtige en bewezen product Discovery Server', aldus algemeen directeur van TMLC René Schoenmakers. 'Een dusdanig ver doorontwikkeld en specifiek op deze sectoren toegesneden product zouden we zelf nooit kunnen realiseren. De no-nonsense cultuur van beide organisaties sluit bovendien erg goed op elkaar aan waardoor een hechte samenwerking is ontstaan.'

Green Valley is enthousiast over de TMLC-aanpak. Rens Boogerd, directeur van Green Valley, verwoordt het als volgt: 'Discovery Server is ontwikkeld vanuit het besef dat een intranet-, extranet- of internetsite altijd zal bestaan uit informatie en kennis die mensen zelf moeten kunnen toevoegen, al dan niet vanuit een gecontroleerde omgeving. Kennis en informatie die gemakkelijk teruggevonden, eenvoudig beheerd én op maat aangeboden moet kunnen worden. TMLC deelt onze filosofie volledig waardoor onze klanten het optimale rendement uit ons product weten te halen.'

Profiel The Missing Link Company
TMLC is gespecialiseerd in het realiseren van internet, intranet en extranet oplossingen. Daarbij heeft zij veel ervaring met internet consultancy, e-business oplossingen en de integratie van backoffice systemen. TMLC luistert naar haar klanten, analyseert doel- en probleemstellingen en ontwikkelt op basis van haar visie op de markt van de klant, creatieve oplossingen waarbij de eindgebruiker centraal staat. TMLC werkt voor uiteenlopende klanten als Profile Tyrecenter, Freeler, Wolters Noordhoff, ING, KPN, Ministerie van Financiën, het Groninger Museum en diverse gemeenten en ziekenhuizen. TMLC is eind 1998 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Groningen.

Profiel Green Valley
Green Valley is een gerenommeerd softwarehuis, gespecialiseerd in uiterst flexibele standaard intra-, extra en internetsoftware voor kennis- en contentmanagement alsmede e-government. Green Valley is opgericht in 1998 en heeft haar hoofdkantoor in Delft.

Noot voor de redactie,