O2


Zomeruitverkoop bij O2

Overgang van O2 naar Telfort in volle gang

Amsterdam, 4 juli 2003 - Zoals eerder bekend gemaakt is, gaat O2 binnenkort weer Telfort heten. De voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang en daarom start O2 per vandaag een grote zomeruitverkoop van de bestaande voorraden.

Door de afsplitsing van mmO2 is O2 (Netherlands) B.V. verplicht het merk O2 in Nederland te vervangen. Dit betekent ook dat alle verpakkingen van de producten vervangen moeten worden. O2 kiest bewust voor een grootschalige uitverkoop, die vnl. via de online shop verloopt, in plaats van de "op het schap liggende voorraden" van een nieuw jasje te voorzien. Zo profiteren consumenten mee van de naamswijziging. De uitverkoop loopt tot medio augustus. Via de website van O2 zijn de speciale aanbiedingen van O2 te vinden.

Bestaande én nieuwe klanten hoeven zich geen zorgen te maken over de continuering van de producten en dienstverlening van O2. Het nieuwe Telfort zal deze gewoon overnemen. De kwaliteit van de netwerkdekking blijft op hetzelfde hoge niveau. Het bedrijf blijft voortdurend werken aan optimalisering van haar diensten. Ook de geldigheidsduur van belkaarten is niet in het geding. Die blijven na de naamswijziging geldig tot de aangegeven datum.

Meer informatie over de zomeruitverkoop is te vinden op de site van O2, www.o2.nl

Over O2 (binnenkort Telfort)

O2 (Netherlands) B.V. is een zelfstandige onderneming met een Nederlandse mentaliteit en doeltreffende oplossingen tegen scherpe tarieven. De eenvoud van mobiele communicatie staat altijd centraal. Met 1,196 miljoen klanten richt O2 (Netherlands) B.V. zich op verschillende markten, zowel op consumenten en zakelijke klanten als de wholesale-activiteiten.

O2 (Netherlands) B.V. is verzelfstandigd door de overname van Greenfield Capital Partners. Als gevolg van de afsplitsing van mmO2 plc zal de merknaam O2 in Nederland worden vervangen. De onderneming wordt onder de naam Telfort voortgezet.