TOLYHYGIENE.COM



Autovakantie met kinderen vaak nachtmerrie voor ouders

Iedere ouder kent het verschijnsel. Na een uurtje rijden richting zon, zee en strand gaan de meeste kinderen zich behoorlijk vervelen. Begrijpelijk, maar hoe ga je als ouder hiermee om? Wat kun je voor vertrek doen om die verveling tegen te gaan? Hoe zorg je ervoor dat de kinderen elkaar straks niet al voor de Belgische grens in de haren vliegen? Wat moet je doen bij wagenziekte? En hoe zorg je voor hygiënische verantwoorde toiletbezoeken onderweg?

Vanaf vandaag vind je op de leerzame website www.tolyhygiene.com alle antwoorden op deze vragen. Maar ook veel handige tips voor een goede reis én een prettig verblijf. Van de grote-vakantie-checklist en een handige medische woordenlijst in vier talen tot Gouden Tips voor onderweg.

Er is meer, want www.tolyhygiene.com staat vol met interessante tips en wetenswaardigheden voor een zorgeloze vakantie. Denk maar aan vakantiekwaaltjes, vreemde eetgewoonten, insectenbeten, maar ook informatie over een eventueel doktersbezoek en de zorg voor hygiëne ter plaatse en onderweg. Kortom, Toly staat voor alles wat met reizen, kinderen, gezondheid en hygiëne te maken heeft.

Lees ook alles over de Toly(r) producten. Onderweg en op de plaats van bestemming bieden de doordachte en handige Toly(r) producten een praktische oplossing in situaties waar je tot nu toe wellicht met noodoplossingen hebt gewerkt. Zo zijn Toly afvalzakjes met kleefstrip een uitkomst in de auto en op de camping en de wegwerp washandjes behoeven geen betoog. Gewoon reuze handig. Ook de Toly WC-brildekjes zijn onmisbaar bij het onvermijdelijke bezoek aan een openbaar toilet. Zorg dat je Toly altijd bij je hebt. Onderweg, op vakantie en buitenshuis.
Kijk snel op www.tolyhygiene.com, het beste begin van een zorgeloze vakantie

EINDE BERICHT

Noot voor de redactie (