Ingezonden persbericht


Persbericht


BAS Computers stuurt dealer naar Brazilië

BAS computers, distributeur van computers en componenten, staat bekend om zijn ludieke klantenacties. Hiervoor wordt vaak samengewerkt met toonaangevende leveranciers. Met Philips is de afgelopen maanden een actie met 'muchos latino-gevoel' gehouden. Iedere BAS-klant maakte bij een order van meer dan 500 euro aan Philips-artikelen kans op een compleet verzorgde reis ter waarde van 2000 euro naar een Zuid-Amerikaans land naar keuze.

PC Tuning wint droomprijs

Uit de ruim 250 deelnemende bedrijven is de firma PC Tuning uit Tilburg als winnaar uit de bus gekomen. Bij de uitreiking, waar zowel BAS Computers als Philips Nederland aanwezig waren, liet de eigenaar van PC Tuning weten prettig verrast te zijn. 'Je weet dat er veel andere dealers meedingen. Onze kans tot winnen was in onze ogen dan ook te verwaarlozen. Uiteraard ben je dan compleet verrast wanneer blijkt dat de droomreis voor jou is,' aldus Paul Doevendans, eigenaar PC Tuning. Hij vertrekt binnenkort met het gehele gezin naar Brazilië. Uiteraard wenst BAS Computers hem een zonnige vakantie toe.

Bijlagen:

Foto overhandiging cheque

(voor een hoge resolutie afbeelding kunt u contact opnemen met ondergetekende)

Einde Persbericht

Over BAS Computers:

BAS Computers is als distributeur van computers en hardware-componenten een gevestigde naam in de computerbranche. In de afgelopen acht jaar is BAS Computers uitgegroeid tot een professionele internationale organisatie met meer dan 100 medewerkers, waar de klant altijd centraal staat. Naast de 'one-stop-shopping' filosofie en het uitgebreide assortiment van hedendaagse topmerken, biedt BAS haar resellers meer dan een standaardpakket. Behalve voorraad, logistiek, kredietfaciliteiten, snelle RMA afhandeling, product- en marktinformatie, biedt BAS ook persoonlijk contact. De ervaren Account Managers staan dag en nacht klaar om alle vragen te beantwoorden en mee te denken om kansen voor resellers optimaal te benutten en te verzilveren. In 2002 werd BAS Computers door het Nederlandse vakblad Digitailing uitgeroepen tot ICT distributeur van het jaar. Sinds 1 januari 2003 is BAS Computers tevens actief in België met BAS Computers België.

Met vriendelijke groet,

BAS Computers

Bart van Saarloos
Marketing Coördinator
T: +31(0)23 - 55 60 904
F: +31(0)23 - 55 60 905
b.saarloos@bascomputers.nl