Gemeente Son en Breugel


Hans Gaillard vaste burgemeester van Son en Breugel 07-07-2003
afbeelding: Hans Gaillard vaste burgemeester van Son en Breugel De heer J.F.M. Gaillard (47 jaar) is benoemd tot burgemeester van onze gemeente. De heer Gaillard is op dit moment wethouder voor de V.V.D. in de gemeente Leusden, Utrecht. De benoeming onderstreept de zelfstandigheid van Son en Breugel zei hij in een interview. In de afgelopen ruim 4 jaar was mevrouw Joep Baartmans-van den Boogaart waarnemend burgemeester. Per 1 september aanstaande zal zij de zilveren ambtsketen van Son en Breugel overdragen aan de heer Hans Gaillard.

Weer een Brabander
Het carnavalsfeest is voor de nieuwe burgemeester geen vreemd verschijnsel. Evenals zijn drie voorgangers is hij een Brabander. Hij werd geboren in Breda op 10 september 1955. Hij is gehuwd en heeft twee zonen. De oudste zoon gaat in Amsterdam studeren en zal niet meeverhuizen met het gezin. Waar de familie gaat wonen in Son en Breugel is nog niet bekend.

Burgemeester van de mensen
Na een korte maar gedegen inwerktijd hoop ik meer in het dorp te zijn dan in vergaderka-mers, stelt de aankomende burgemeester. ik wil mijn gezicht laten zien: een burgemeester van de mensen van Son en Breugel zijn. Verder