Politie Zeeland


Z-4457-2003 VERDACHTEN VAN VANDALISME HULST OPGEPAKT
Zondagmorgen rond 05.40 uur zijn op het terrein van het oude Jansenius lyceum in Hulst een viertal jongeren aangehouden naar aanleiding van klachten van buurtbewoners inzake openlijke geweldpleging / vernieling / baldadigheid / nachtrumoer / en het zich bevinden op verboden grond.
De 4 jongeren t.w. 1 meisje van 18 jaar en 3 jongens van 19-, 21- en 22 jaar, waren onder invloed van alcohol en zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor en het afleggen van een verklaring.

W-4458-2003 TAXI TE WATER
Zondagmorgen rond 04.50 uur is op de Baaiweg in Westkapelle een 30-jarige inwoner uit Vlissingen met zijn taxi in het water terechtgekomen.
De bestuurder was in een bocht de watergang ingereden. Hij was de enige inzittende en kwam met de schrik vrij. Zijn auto is total-loss.

Z-4459-2003 MAN MISHANDELD
Op het Stationsplein in Hulst is zondagmorgen rond 00.45 uur een 26-jarige inwoner uit de gemeente Hulst door twee onbekend gebleven mannen in elkaar geslagen.
De man zag op de parkeerplaats twee mannen die zich verdacht ophielden bij een auto. Hij ging er naar toe om er iets van te zeggen maar werd door beide mannen in elkaar geslagen. Hij heeft snijwonden aan beide armen en kneuzingen over zijn hele lichaam opgelopen.
De politie stelt een onderzoek in.

Z-4460-2003 AANHOUDING
In de Nieuwstraat in Terneuzen is zondag om 07.00 uur een 28-jarige Terneuzenaar aangehouden.
De man had een "Amsterdammertje" (paaltje) weggenomen en werd hiervoor bekeurd.
Hier was de man het niet mee eens, verzette zich hevig en uitte beledigende taal t.o.v. de agenten.
Hij is meegenomen naar het bureau en krijgt proces-verbaal.

O-4461-2003 VLAM IN DE PAN
In een keuken van een woning aan de Hogeweg in Sint Maartensdijk is zondagmiddag rond 13.45 uur de "vlam in de pan" geslagen.
Het brandje is door de brandweer geblust maar heeft behoorlijke brandschade in de keuken aangericht.

W-4462-2003 BABBELTRUC
Zaterdag tussen 18.45 uur en 19.00 uur is een bejaarde bewoner in de Koestraat in Middelburg slachtoffer geworden van een babbeltruc.
Een onbekend gebleven jongeman belde aan en vroeg een bepaald adres. De man liet hem binnen en zocht het adres voor hem in het telefoonboek op. Toen de jongen weg was merkte de bewoner dat zijn portemonnee verdwenen was.