Ingezonden persbericht

De meest complete games en software shop is nu op internet.

Van de meeste klassieke PC games naar de nieuwste XBOX games door naar de nieuwste hardware voor gameconsoles tot en met de meest geavanceerde applicatiesoftware.
Alles is nu beschikbaar in de nieuwe www.4game.nl internetshop.
De nieuwe shop levert met meer dan 6000 artikelen; voor alle platformen het meest complete aanbod van Nederland.



Voor PC, Gameboy, XBOX, Playstation 1&2, Gamecube, Macintosh, Linux, en meer platformen wordt het volledige assortiment geboden tegen zeer concurrerende prijzen.
De prijzen van de artikelen starten bij ongeveer 1,25 euro voor een klassieke PC game of nog geen 3,5 euro voor een 3CD versie van linux 7.3 . Tijdens de openingsweken in juli worden de prijzen onderuitgehaald door zeer spectaculaire aanbiedingen.


Zo wordt er in de openingsweken een aanbieding gedaan van het starterspakket voor de laatste XBOX rage, XBOX live (spelen met elkaar via het internet) voor slechts de helft van de prijs.


Een belangrijk verschil met andere aanbieders van gelijke producten is dat bij 4game.nl van vele duizenden artikelen een uitgebreide omschrijving aanwezig is. Door deze waardevolle toevoeging wordt het voor klanten beter mogelijk om vooraf een goede keuze te maken waardoor teleurstelling achteraf wordt voorkomen.
Een ander belangrijk verschil is dat klanten op een geavanceerde manier automatisch en regelmatig op de hoogte worden gehouden van de status van een bestelling, via email.


In de shop kan tevens gebruikt gemaakt worden van diverse extra faciliteiten zoals een discussieforum en binnenkort een software/games veiling waarin klanten en niet klanten hun eigen producten kunnen verkopen of bieden op producten van andere aanbieders.
Tevens is het mogelijk om bij de, door 4game.nl aangeboden producten een eigen 'review' te schrijven. Op deze manier kan iedereen zijn of haar ervaringen met een product waarderen en delen.


Samenwerking met gerelateerde internet sites.

Voor eigenaars van internetsites welke betrekking hebben op games of software biedt de site tevens de mogelijkheid om via haar 'partnerprogramma' producten van www.4game.nl op hun eigen site aan te bieden. Indien er door dit 'doorlinken' een verkoop ontstaat levert dit voor de site eigenaar een directe commissie op.
Langs deze weg ontstaat er een win/win situatie tussen diverse aanbieders van informatie of producten.



Informatie over TCS, www.4game.nl


www.4game.nl is een onderdeel van TCS, Woerden welke eerder, vorig jaar het succesvolle www.4dvd.nl op het internet lanceerde. Bij www.4dvd.nl is het concept nagenoeg gelijk alhoewel de techniek achter de nieuwe www.4game.nl shop een duidelijk verbetering heeft ondergaan (met name op backoffice gebied) waardoor leveringen nog sneller afgehandeld kunnen worden.
Het licht in de lijn der verwachting dat dit jaar nog meerder internetshops volgens hetzelfde concept gelanceerd zullen worden. Eind 2003 verwacht TCS, 5 internetshops succesvol 'live' op het internet te hebben.



Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht