STICHTING DE OPKIKKER

Ambassadeurs stichting De Opkikker te gast

Op 29 juni aanstaande zijn 40 ambassadeurs van stichting De Opkikker te gast tijdens de jaarlijkse Kikkerdag op Attractiepark Duinrell tezamen met hun familie. Op deze feestelijke dag viert Rick de Kikker, de gastheer van Attractiepark Duinrell, zijn naamdag met de Duinrellclowns en alle gasten. De reden voor de feestelijke bijeenkomst van de ambassadeurs van stichting De Opkikker is gelegen in het feit dat 10 juni het 1000ste gezin een verwendag namens stichting De Opkikker heeft genoten en ter gelegenheid hiervan een uitnodiging hebben gekregen van Attractiepark Duinrell om een fijne middag te beleven voor al hun inspanningen op PR gebied waardoor vele lotgenootjes een verwendag aangeboden krijgen en om gezamenlijk stil te staan bij de 1000ste verwendag.

De 1000ste verwendag betrof de 12-jarige Dominique uit Hensbroek. Zij werd 's ochtends opgehaald met 30 motoren die het gezin hebben vervoerd naar de reddingsbrigade in Egmond waar zij met een reddingsboot de zee zijn opgegaan, Bij terugkomst ging het programma verder met strand surfen. Na de lunch vertrok het gezelschap naar het kart centrum van Michel Bleekemolen waar het complete gezin zich heeft uit kunnen leven op de kartbaan. Bij vertrek stond de politie en een aantal porches klaar die het gezin vervoerd hebben naar kasteel Haarzuilens waar een grote goochelshow en een Harry Potteract voor het gezin werd uitgevoerd. Na het diner is het gezin moe maar zeer voldaan met de limousine terug naar huis gebracht. Een echte opkikker volgens alle betrokkenen.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst die om 11.00 begint zijn tevens zijn een groot aantal vrijwilligers van de stichting aanwezig die uitkijken naar een hernieuwde kennismaking met de verwengezinnen. Het gehele gezelschap brengt gezamenlijk een toast uit op alle vrijwilligers, donateurs, sponsors en meer dan 3000 relaties die de afgelopen jaren de verwendagen mogelijk maken. Graag staan de ambassadeurs en medewerkers van stichting De Opkikker u te woord over de activiteiten van deze unieke stichting.

Stichting de Opkikker is een CBF gecertificeerde stichting die voornamelijk met vrijwilligers werkt en als doel heeft het organiseren van verwendagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind.

Desgewenst zijn er professionele opnames (zowel foto als camera) beschikbaar van de verwendag van Dominique, ook dit gezin behoort tot de gasten deze middag en vertellen u graag over hun ervaringen.