Circuit Park Zandvoort


- St. Zandvoort Promotie

= recent gewijzigd

Italiaans racespektakel op Zandvoort

Italiaans racespektakel op Zandvoort 12 June 2003 - De dertiende uitgave van Italia a Zandvoort vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 juni op Circuit Park Zandvoort. Het Italiaanse autosportfestival wordt opgeluisterd met de meest fraaie automobielen welke in dit Latijnse land zijn en worden geproduceerd. Naast de vele activiteiten op de baan is er op de diverse paddocks ook volop te genieten. Hoofdmoot dat weekeinde zijn maar liefst zes Ferrari races.

De spannende en attractieve races larderen het programma op beide dagen. Waar de peperdure scharlaken bolides van de Europese Ferrari Challenges een schitterende ambiance op het Zandvoortse asfalt vormen, zorgt de Pearle Alfa 147 Challenge voor het nodige vuurwerk. Ook de Trofeo Alfa Romeo komt in actie met haar vele unieke racewagens uit het nabije verleden van dit roemruchte merk.
Italia a Zandvoort is echter veel meer dan enkel racen. Het evenement staat bol van schitterende vierwielers, waarvan er bijvoorbeeld op zondagmorgen 29 juni veel op de baan en van nabij te bezichtigen zijn. In de vele stalletjes op de paddocks en de toevoerweg van het Circuit Park Zandvoort vinden de bezoekers van alles wat maar met Italië te maken heeft.
Tickets zijn te koop via TicketBox of tijdens het weekeinde aan de kassas van Circuit Park Zandvoort. Zaterdag 28 juni kost een duinkaartje 7 Euro, zondag 29 juni 12 Euro; kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene, hebben gratis toegang. Voor de overdekte hoofdtribune geldt een toeslag van 5 Euro. Een paddock kaart kost 30 Euro en is geldig voor twee dagen (kinderen 50% korting). Bezitters van een paddockkaart hebben gratis toegang tot de overdekte hoofdtribune (vol=vol).

Klik hier voor het tijdschema van Italia a Zandvoort.

Foto: Marco Miltenburg / RACEPICTURES.COM

Pinksterraces



© Copyright 2003, Circuit Park Zandvoort