Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Wassenaar, juni 2003

29 juni aanstaande Kikkerdag op Attractiepark Duinrell

Het jaarlijks terugkerende evenement Kikkerdag vindt dit jaar plaats op zondag 29 juni aanstaande. Op deze feestelijke dag viert Rick de Kikker, de gastheer van Attractiepark Duinrell, zijn naamdag met de Duinrellclowns en alle gasten.

Op de Promenade in het hart van Attractiepark Duinrell viert Rick de Kikker zijn verjaardagsfeestje. Alle ingrediënten voor een echt feest zijn aanwezig. Natuurlijk trakteert Rick op een lekker stukje taart en er is een speciale show met leuke activiteiten. De jongste gasten (t/m 12 jaar) die een kikkertekening voor de jarige maken en voor 12.00 uur bij de kassa inleveren, krijgen - mits begeleid door twee normaal betalende bezoekers - 50% korting op de normale toegangsprijs. Bovendien maken ze kans op een leuke prijs die persoonlijk door Rick de Kikker wordt uitgereikt.

Speciale gasten op deze feestelijke dag zijn de ambassadeurs, donateurs en relaties van stichting De Opkikker. De stichting houdt een bijeenkomst ter gelegenheid van de 1.000e verwendag. Samen met haar ambassadeurs (ex-verwenkinderen) proost de stichting op alle vrijwilligers, donateurs en relaties die de verwendagen mogelijk maken. Stichting De Opkikker verzorgt regelmatig een gezellig dagje uit voor zieke kinderen met hun ouders of verzorgers.



Ingezonden persbericht