Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Wassenaar, mei 2003

Volop actie op Vakantie- en attractiepark Duinrell:

Kikkerdag op 29 juni en een nieuwe Zomershow juli/augustus

Tijdens de zomermaanden is er weer veel te beleven op Vakantie- en attractiepark Duinrell. Naast de vele spetterende attracties viert gastheer Rick de Kikker zijn naamdag en staat er een compleet nieuw Zomershow op de planken. Bovendien is er een speciaal recreatieprogramma voor alle gasten die verblijven op het vakantiepark.

Kikkerdag
Het jaarlijks terugkerende evenement Kikkerdag vindt dit jaar plaats op zondag 29 juni aanstaande. Op deze feestelijke dag viert Rick de Kikker, de gastheer van Attractiepark Duinrell, zijn naamdag met de Duinrellclowns en alle gasten. Bovendien houdt stichting De Opkikker een bijeenkomst ter gelegenheid van de 1.000e verwendag. De stichting proost samen met haar ambassadeurs (ex-verwenkinderen) op alle vrijwilligers, donateurs en relaties die de verwendagen mogelijk maken. Stichting De Opkikker verzorgt regelmatig een gezellig dagje uit voor zieke kinderen met hun ouders of verzorgers.

Zomershow
Na het overweldigende succes van vorig jaar brengen Scott The Magician en zijn uitbundige blonde assistente Miss Muriel een compleet nieuwe show op de planken; "Slapstick Magic, Take Two! by Scott and Muriel". In een spetterende show vol visuele grappen raken deze charmante idioten verzeild in allerlei bizarre situaties met als een van de hoogtepunten een spectaculaire illusie; Miss Muriel zaagt haar goochelaar door met een echte kettingzaag! Van 10 juli t/m 24 augustus aanstaande is deze show driemaal per dag te zien in het Zomertheater op Attractiepark Duinrell.

Recreatieprogramma
De hele zomer verzorgt het recreatieteam van Vakantiepark Duinrell een spetterend programma voor de verblijfsgasten. De eigenwijse typetjes Sandra en Luuk zijn op donderdag aanwezig op het terras van restaurant De Schaapskooi met een speciale kindershow. Op de overige dagen zijn er allerlei leuke en sportieve activiteiten, zoals een karoake- en discoavond en een zeskamp. Natuurlijk worden de vaders en moeders niet vergeten en bij alle activiteiten betrokken.