Ingezonden persbericht


Persbericht

Den Haag, 6 maart 2003

In samenwerking met TV West, Haagse Hogeschool, Lixe XS en de Grote Prijs van Nederland

Parkpop geeft talent kans op Locals Only Podium

Op 29 juni kan het publiek tijdens de 23e editie van Parkpop, het grootste gratis te bezoeken muziekfestival van Europa, naast de 'gewone' line-up, nu ook het beste aan Nederlands muziektalent bewonderen op het nieuwe Locals Only Podium.

Op dit podium zijn gedurende de dag optredens van in totaal acht artiesten: de winnaar van de TV West-actie "Speel Jij Ook Op Parkpop?", de zes beste acts uit de "Locals Only"-rubriek in het muziekblad Live XS en de winnaar uit één van de categorieën (Pop / Rock, Singer / Songwriter, RnB / HipHop en Dance) van de Grote Prijs van Nederland. Het bijzondere aan dit alles is dat jij voor een groot deel zélf kunt bepalen wie er op 29 juni tijdens Parkpop op dat Locals Only Podium moeten staan.

TV West / Haagse Hogeschool

TV West organiseert in het kader van hun actie "Speel Jij Ook Op Parkpop?" drie voorrondes, waarin deelnemers uit de regio strijden om een plaats in de finale. Deze voorrondes vinden plaats in de Haagse Hogeschool op 2, 16 en 23 mei. De uiteindelijke finale wordt uitgezonden in het TV West-programma "Westpop" en biedt de kijker dan de kans om op zijn favoriete artiest te stemmen. De winnaar van de finale opent dan tijdens Parkpop het Locals Only Podium. Voor meer informatie over deze actie: .

Live XS

Wie de zes beste artiesten uit "Locals Only"-rubriek van Live XS zijn en dus gaan optreden tijdens Parkpop, wordt bepaald door de stemming via het formulier in het gratis in de platenzaken te verkrijgen Live XS-magazine van april.

Main stages

Parkpop biedt natuurlijk naast het nieuwe Locals Only Podium ook de bekende main stages, met hierop bekende, aanstormende en vernieuwende artiesten uit binnen- en buitenland. Het is de bedoeling dat begin april de eerste groep artiesten bekend wordt gemaakt. Uiteraard is er nog veel meer te doen tijdens Parkpop: breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Parkpop Markt of waag jezelf in de ParaBounce, waar je vele meters de lucht in wordt geschoten. Of breng een bezoek aan één van de signeersessies van de optredende artiesten tijdens Parkpop 2003.

Up-to-date

Wil je volledig op de hoogte blijven van het Locals Only Podium, de line-up van Parkpop of de laatste nieuwtjes rondom het evenement, surf dan vanaf medio maart naar de vernieuwde site van Parkpop: .

Parkpop is een productie van Den Haag Marketing & Events De programmering van Parkpop is in handen van Rock In Waterland

Voor meer informatie

Den Haag Marketing & Events, Twan van der Heijden (PR & Publiciteit), T 070-3618805, F 070-3615459, E t.vanderheijden@spdh.net, I www.parkpop.nl

---- --