PERSBERICHT - 2003-06-29

CT Seabridges biedt alle Europese maatschappijen op één site

Nieuw call centre veerdienstboekingen

De onafhankelijke veerdienstspecialist CT Seabridges heeft in Amsterdam-Diemen een nieuw call centre voor veerdienstboekingen geopend. In het centrum worden boekingen verricht voor vrijwel alle veerdiensten ter wereld; daarnaast biedt het bedrijf via www.seabridges.com de mogelijkheid om online alle veerdiensten binnen Europa te boeken.

Celtic Travel Seabridges is gevestigd aan de Verrijn Stuartweg 30 I , 1112 AX Diemen en is telefonisch bereikbaar op 020-3989630; fax 020-3989639. De Rotterdamse vestiging van het bedrijf is gesloten.

CT Seabridges is het enige bedrijf dat alle routes, tijden, tarieven en kortingen van de diverse veerdienstmaatschappijen in Europa in een computersysteem heeft gezet dat automatisch het juiste tarief verwerkt. In enkele stappen wordt online het voordeligste tarief berekend, inclusief eventueel van toepassing zijnde kortingen. Desgewenst kan direct hutaccommodatie worden geboekt. Ook hotelaccommodatie kan via www.seabridges.com worden gereserveerd. Agentenboekingen

Ook reisbureaus kunnen online via onze website boeken, aldus Winnibert van den Hoven, managing director van CT Seabridges. Agenten kunnen gewoon voor hun klanten online overtochten boeken. Door bij de reservering in de mededelingenbox de naam van het reisbureau en het ANVR-nummer te vermelden, is men ook verzekerd van de gebruikelijke commissies.