Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 29-06-2003 Persberichten district Eemland zuid, 11.30 uur

Heling

AMERSFOORT Zaterdagavond rond 20.15 uur hield de politie op de Stadsring een 45-jarige man uit Amersfoort staande. De man reed op een snorfiets met een gedeeltelijk verzekeringsplaatje. De man had de snorfiets van iemand anders gekocht en was eerder die avond vermoedelijk gestolen uit een souterrain van een flat. De man is aangehouden en in verzekering gesteld. De politie onderzoekt de zaak.

Aanrijding personenautos

AMERSFOORT Zaterdagochtend omstreeks 10.00 uur vond op de kruising van de Lageweg met de Zangvogelweg een aanrijding plaats tussen twee personenautos, omdat een 57-jarige vrouw uit Amersfoort geen voorrang verleende aan een 23-jarige automobiliste uit Amersfoort.

De 57-jarige vrouw liep door de aanrijding schaafwonden op aan haar hoofd en benen en is hiervoor in het ziekenhuis behandeld. De vrouw kon daarna het ziekenhuis weer verlaten. Het 4-jarige kind dat bij de 57-jarige vrouw in de auto zat, bleef ongedeerd evenals de 23-jarige Amersfoortse. Beide autos raakten beschadigd.

Man rijdt terras op

AMERSFOORT Zaterdagavond omstreeks 22.15 uur werd de politie naar de Lieve Vrouwestraat gestuurd omdat een motorbestuurder een terras was opgereden nadat hij de controle over het stuur was verloren. Na het ongeval was de motorrijder weggerend. Een bezoekster van het terras, een 42-jarige vrouw uit Leeuwen, liep door de val van de motorrijder lichte verwondingen op. Ook raakte het terras beschadigd.

De politie heeft de omgeving afgezocht en trof de bestuurder niet meer aan Het onderzoek naar de bestuurder wordt voortgezet en de motor is in beslag genomen.