Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 29-06-2003 Persberichten district Binnensticht, 10.30 uur

Fietser verliest tand

BILTHOVEN Zaterdagmiddag rond 16.45 uur vond bij de kruising van de Soestdijkseweg-Zuid met de Boslaan een aanrijding plaats tussen een 44-jarige fietser uit Utrecht en een 15-jarige fietser uit Bosch en Duin. De Utrechter liep door het ongeval schaafwonden aan armen en benen op en verloor door de val ook een tand. Het ongeval gebeurde vermoedelijk doordat de Utrechter tegen het achterwiel van de 15-jarige was aangereden en daardoor viel. De 15-jarige bleef ongedeerd.

Teveel drank op

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Een 19-jarige inwoner van Bunschoten-Spakenburg is in de nacht van zaterdag op zondag 29 juni op de Oude Schans aangehouden. De man reed met de auto tegen de richting van het verkeer in en werd staande gehouden door politieagenten. Omdat de adem van de man naar alcohol rook, namen zij bij de man een blaastest af. Daaruit bleek dat de man inderdaad te veel had gedronken. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar bleek dat de man 375 ug/l aan alcohol in zijn lichaam had. De man kreeg een rijverbod van drie uur en proces-verbaal tegen de man wordt opgemaakt.

Toezicht

ZEIST De braderie en old-timershow op de Voorheuvel en Steynlaan is zaterdagmiddag goed verlopen. Er vonden geen ongeregeldheden plaats. De nacht van zaterdag op zondag 29 juni verliep ook rustig. De politie hield toezicht op de 2e Dorpsstraat en deelde vier bekeuringen uit; twee voor het parkeren op het trottoir en twee voor het parkeren op een taxi standplaats.