Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 29-06-2003 Persberichten district Heuvelrug, 10.10 uur

Identiteit verongelukte voetganger bekend

MAARN De identiteit van de man die vrijdagavond rond 21.30 op het NS Station verongelukt is, is bekend (zie persbericht 28 juni; Dodelijk ongeval). Uit onderzoek is vast komen te staan dat het een 35-jarige inwoner van Ede betreft. De man kwam om het leven doordat hij het spoor wilde oversteken en vermoedelijk een naderende trein over het hoofd zag.

Peuter valt van eerste etage

VEENENDAAL Zaterdagmiddag rond 14.30 uur is een peuter (precieze leeftijd onbekend) op de Zonnebloemstraat van de eerste etage naar beneden gevallen. Het kindje liep bij de val een bult op het voorhoofd op en is voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk.

Toezicht Neder-Rijn

RHENEN Zaterdagmiddag heeft de politie van district Heuvelrug met de waterpolitie toezicht gehouden. De vlottenrace verliep zonder problemen. Later is op de recreatievaart toezicht gehouden. Er werd één proces-verbaal uitgeschreven voor het niet hebben van een sportakte en twee voor het niet gebruik maken van de dodemansknop.Verder zijn er ruim 10 blaastesten afgenomen bij schippers op plezierjachten. Niemand had teveel alcohol gedronken.