Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 6-06-2003 Persberichten District Maasland

JAAROPBRENGST OPGEROLDE HENNEPKWEKERIJ ENKELE MILJOENEN, Herpen

Op donderdag heeft de politie in een bedrijfshal aan de Broekstraat in Herpen een professionele hennepkwekerij met ruim 20.000 planten ontmanteld. De jaaropbrengst van een dergelijke kwekerij bedraagt 2.250.000 euro. De aangetroffen goederen zijn in beslag genomen. De planten zijn vernietigd. Ter plaatse werden geen verdachten aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in naar de verdachte(n).

RIJDEN ONDER INVLOED, Oss

Op donderdagavond is een 38-jarige vrouw op de Raadhuislaan in haar woonplaats bekeurd voor het rijden onder invloed van alcohol. De vrouw kreeg een rijverbod van 4 uur en een boete.

AANHOUDING HUISELIJK GEWELD, Heeswijk-Dinther

De politie heeft vrijdagnacht een 46-jarige man uit Heeswijk-Dinther aangehouden in zijn woonplaats. De man had zijn echtgenote meerdere malen geschopt en geslagen. Het echtpaar heeft al geruime tijd problemen in de relationele sfeer.

UITGAANSGEWELD, Oss

In een uitgaansgelegenheid in Oss is donderdagnacht door een onbekende man fors geweld gebruikt tegen een 20-jarige inwoner uit Oss. Het slachtoffer stootte in het voorbijgaan in de gelegenheid tegen een andere man. Hierop ontstond een vechtpartij tijdens welke het slachtoffer in elkaar werd geslagen. Hij liep verwondingen op aan gezicht en gebit, en moest voor behandeling naar het ziekenhuis.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL, Oss

Vrijdagochtend is tijdens een verkeersongeval op de Kantsingel in Oss een 39-jarige vrouw uit die plaats gewond geraakt. De vrouw reed op het fietspad aan de Kantsingel toen ze werd aangereden door een automobiliste. De vrouw had haar over het hoofd had gezien toen ze de inrit van een benzinestation wilde inrijden. De vrouw is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

VERKEERSCONTROLES PINKSTERRACES, Oss

Komend pinksterweekend zal de politie verkeerscontroles houden in Oss en omgeving. De controles gebeuren voor en na de Pinksterraces zowel opvallend als onopvallend, en richten zich op alcoholgebruik en snelheid.