Unit 4 Agresso

4Sure.IT
Postbus 102
3360 AC Sliedrecht

PERSBERICHT

Sliedrecht, 6 juni 2003

4Sure.IT introduceert Mail4Sure: een 'managed service' voor veilig en onbezorgd e-mailen

4Sure.IT, onderdeel van Unit 4 Agresso, introduceert Mail4Sure: een 'managed service' die op zeer gemakkelijke en effectieve wijze bescherming biedt tegen virussen die via e-mail het netwerk binnendringen, zoals het zeer recentelijk ontdekte Bugbear.b-virus.

Met de introductie van Mail4Sure biedt 4Sure.IT het meest uitgebreide pakket aan 'managed services' en verstevigt zij haar leidende positie in Europa als aanbieder van deze diensten.

Bijna 87% van alle virussen wordt tegenwoordig via e-mail verspreid; een manier van infecteren waartegen firewalls en andere netwerkgerelateerde voorzieningen onvoldoende bescherming bieden. Mail4Sure filtert al het binnenkomende én uitgaande e-mailverkeer tussen het netwerk van de onderneming en het internet, en verwijdert virussen voordat deze het netwerk kunnen binnendringen. Mail4Sure maakt hiervoor gebruik van het gerenommeerde VirusScreen ASaP van McAfee.

Mail4Sure biedt gebruikers de mogelijkheid virussen op effectieve wijze op te sporen en te verwijderen, zonder omkijken. Al het inkomende en uitgaande e-mailverkeer wordt omgeleid via de servers van 4Sure.IT, waar de e-mail effectief gescand en eventueel geschoond wordt, voordat deze het bedrijf binnenkomt of doorgestuurd wordt.

Mail4Sure biedt een aantal voordelen:
o Biedt tegen een vast bedrag (slechts ¤0,05 per mailbox per dag) effectieve bescherming tegen e-mailvirussen, o Vergt geen extra investeringen in hardware of software, o Er is geen technische kennis nodig voor implementatie, updating of onderhoud, o Garandeert 100% zorgeloos e-mailverkeer; alle e-mails en attachments worden zorgvuldig en nagenoeg zonder tijdverlies gescreend,

o Biedt snel bescherming tegen de allernieuwste e-mailvirussen door automatische installatie van updates. Mail4Sure is ideaal voor ondernemingen die zorgeloos willen e-mailen, zonder dat zij kostbare tijd of resources willen of kunnen besteden aan een gedegen beveiliging.

De installatie verloopt snel en uiterst gemakkelijk: na het beantwoorden van enkele vragen over de huidige e-mailconfiguratie, kan Mail4Sure geïmplementeerd worden, en is het e-mailverkeer binnen enkele minuten effectief beschermd op basis van de volgende abonnementsvoorwaarden: o 24 uur per dag, 7 dagen per week, bewaking van het e-mailverkeer door een team van ervaren security-professionals,

o effectieve bescherming tegen gegevensverlies, volle bandbreedtes en downtime van de infrastructuur door geïnfecteerde e-mails,

o uitgebreide online rapportages, aan de hand waarvan het beleid en de prestaties van de SMTP-mail verbeterd kunnen worden. Andere 'managed services' die 4Sure.IT aanbiedt, zijn VirusScan ASaP (scannen en verwijderen van virussen op netwerken), 4Sure.IT Managed Firewall (centraal beheer en bescherming van netwerktoegang), Desktop Firewall ASaP (beheer en bescherming van desktoptoegang) en 4Sure.IT vulnerability assessment (online detectie van zwakke plekken in de beveiliging).

Bedrijfsprofiel 4Sure.IT
4Sure.IT is onderdeel van Unit 4 Agresso, beursgenoteerd leverancier van bedrijfssoftware en beveiligingsoplossingen. 4Sure.IT is gespecialiseerd in Managed Security Services, het automatisch, via internet distribueren, installeren en beheren van anti-virussoftware en beveiligingsoplossingen.

4Sure.IT was de eerste leverancier in de Benelux die een complete oplossing aanbood voor managed security en internet services, en neemt een leidende positie in op de Nederlandse markt voor 'managed services'.


---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Marcel Hartgerink, manager 4Sure.IT
Telefoon: 0184 - 44.44.44
E-mail: marcel.hartgerink@4sure.it