Ingezonden persbericht


ZeelandNet en Panda Software samen in zee.

Samen met Panda Software gaat ZeelandNet aan haar abonnees de antivirus software van Panda Antivirus Titanium aanbieden.

GORINCHEM, 06 juni 2003

ZeelandNet heeft besloten om met Panda Software Benelux in zee te gaan. De abonnees van ZeelandNet krijgen de mogelijkheid om hun computer volledig tegen virussen te beveiligen d.m.v. Panda Antivirus Titanium.

Momenteel kunnen ZeelandNet abonnees hun PC en e-mail al laten scannen op virussen. Maar door het toenemend aantal virussen die steeds meer via e-mail en Internet verspreid worden, is ook het bewustzijn gegroeid om een antivirus pakket met een complete service aan te bieden.

De keuze van ZeelandNet is hierbij op Panda Software gevallen omdat Panda als internationaal ontwikkelaar en producent van antivirus systemen (www.pandasoftware.com) een volledige antivirus service aanbiedt. Ruud Groeneboer, managing director van Panda Software Benelux verduidelijkt de keuze voor Panda Antivirus Titanium: We zijn samen op zoek gegaan naar het Panda product dat het best beantwoordt aan het profiel van de ZeelandNet abonnee. Het gros hiervan is de PC thuisgebruiker die vernieuwing, kwaliteit en efficiëntie weet te appreciëren. Dit profiel stemt overeen met Panda Antivirus Titanium. Titanium is uitgerust met de laatste nieuwe antivirus technologie voor het Internet en e-mail die dankzij de automatische updates en upgrades heel eenvoudig wordt beheerd. Daarnaast biedt Panda Software aan haar abonnees 24h/24h technische support via e-mail in de eigen taal en een SOS Virus Lab.

ZeelandNet

ZeelandNet is een Full-Service Internetprovider die haar activiteiten met name richt op de regio Zeeland en de aangrenzende gebieden. ZeelandNet is een dochterbedrijf van Delta N.V. Het aanbieden van "Internet via de kabel" is een van de speerpunten in het beleid van ZeelandNet. Met meer dan 65.000 kabelabonnees behoort ZeelandNet tot de top 10 Internet providers in Nederland. ZeelandNet staat midden in de Zeeuwse maatschappij en ontwikkelt eigen applicaties en toegevoegde waarde diensten die exact aansluiten bij de wensen van haar abonnees.

Panda Software

Panda Software is een vooraanstaand internationaal ontwikkelaar van antivirus software voor multinationals, midden -en kleinbedrijf en voor thuisabonnees. De volledig in eigen huis ontwikkelde technologie heeft meerdere onderscheidingen en kwaliteitscertificeringen ontvangen van erkende instituten als WestCoast Labs, ICSA en Checkmark. De combinatie van het beveiligingsconcept van bedrijfsnetwerken met een gratis non-stop ondersteuning (24u/365d) heeft een ommekeer teweeggebracht in de computerindustrie. Het hoofdkantoor van Panda Software is gevestigd in Bilbao (Spanje) en er zijn wereldwijd meer dan 45 vestigingen.