Tweede Kamer der Staten Generaal

Den Haag, 3 juni 2003 vl/mr

COMMISSIES LANDBOUW, NATUURBEHEER EN VISSERIJ EN VOLKSHUISVESTING, RUIMTELIJKE ORDENING EN MILIEUBEHEER BRENGEN BEZOEK AAN PLATFORM HOUT NEDERLAND

Leden van de vaste Commissies voor Landbouw, Natuurbeheer en Visserij en Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer brengen op vrijdag 6 juni aanstaande vanaf 10.00 uur een werkbezoek aan Platform Hout Nederland.

Het werkbezoek staat in het teken van de kennismaking met verschillende houtverwerkende bedrijven. Tijdens het werkbezoek worden bedrijven bezichtigd, die voor een groot deel zijn aangewezen op het gebruik van hout uit Nederlandse bossen. Er wordt een bezoek gebracht aan een papierfabriek in Renkum en aan een houtzagerij en een bio-energiecentrale in Cuyk.

De volgende leden nemen deel aan het bezoek: Meijer (voorzitter vaste commissie LNV, CDA), Buijs (voorzitter vaste commissie VROM, CDA), Schreijer-Pierik (CDA), Van den Brink (LPF), Geluk (VVD), Samsom (PvdA).

Assistent-griffier van de Commissie voor Landbouw, Natuurbeheer en Visserij is mevrouw Van der Sman en griffier van de Commissie voor Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer is de heer Van der Leeden.



Tweede Kamer der Staten Generaal