EVD

Seminar Zakendoen in Oekraïne, 6 juni 2003
---

Voor Oekraïne is het tij gekeerd: na jaren van economische stagnatie groeit de economie en de sterke inflatie lijkt beteugeld. Doordat het besteedbaar inkomen groeit, liggen er kansen voor Nederlandse exporteurs. In 2002 nam de Nederlandse export naar Oekraïne met ruim 25 procent toe. Na de komende uitbreiding komt Oekraïne aan de buitengrens van de Europese Unie te liggen. Dit biedt Nederlandse ondernemers, die willen profiteren van de lage lonen en een hoog opleidingsniveau, perspectief. Om een succesvolle start te maken op de Oekraïense markt is een grondige voorbereiding van groot belang. Met welke invoerbepalingen en producteisen krijg ik te maken? Hoe vind ik een betrouwbare partner of agent? Hoe richt ik een vestiging in Oekraïne op? Het zijn maar een paar voorbeelden van vragen waarmee de EVD en de ambassade u kunnen helpen. Tijdens het seminar Zakendoen in Oekraïne op 6 juni zullen medewerkers van de ambassade uw vragen beantwoorden en deskundigen uit de praktijk vertellen over hun ervaringen.

Graag nodigen wij u uit om aan deze bijeenkomst deel te nemen. U kunt zich direct online aanmelden. Indien u zich aanmeldt voor 3 juni kunnen wij vermelding op de deelnemerslijst garanderen.

Locatie en kosten
Het seminar wordt gehouden bij de Nederlandse Exportcombinatie (NEC) te Soest. De kosten voor deelname aan het seminar bedragen 75 euro. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 1 dag voor het seminar.

Programma
Meer informatie over de sprekers en de onderwerpen die behandeld worden vindt u op de pagina 'Pogramma'.

Spreekdagen
Voorafgaand aan het seminar worden van 2 t/m 5 juni de spreekdagen Oekraïne en Moldavië gehouden. Tijdens de spreekdagen kunt u in een individueel gesprek met een handelsmedewerker van de ambassade te Kiev voor u specifieke onderwerpen bespreken.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
* EVD
Menno Schrok
Telefoon: (070) 778 84 15
E-mail: schrok@evd.nl

Voor meer informatie over Oekraïne kunt u de landenpagina en de online publicatie raadplegen of contact opnemen met de regio-informatiemanager voor Oekraïne:

* Michiel Notten
Telefoon: (070) 778 89 15
E-mail: oekraine@info.evd.nl

Oekraïne