Nieuws
6-9 januari, Auditorium, Amsterdam RAI Wine Professional 2003
6-9 januari, Auditorium, Amsterdam RAI
Wine Professional 2003
Amsterdam Gastronomy
Beurzen en proeverijen, al dan niet met wijn in hoofd- of bijrol zijn
er genoeg in Nederland. Volgens sommigen zelfs te veel en te vaak. Het
belang om ergens aan deel te nemen, om je bedrijf te profileren,
staat, zeker gezien het huidige economische klimaat, voor de meeste
wijn-professionals vast. Maar waar en wanneer? Tijd is er nooit
voldoende. En de evenementen waaraan je dan besluit deel te nemen,
zijn vaak opgezet door organisaties met een ruime evenementenervaring,
maar zonder knowhow van de kwaliteit van uw producten. Vanuit de
vakhandel, de pers, het Nederlands Gilde van Sommeliers en de
restaurants gingen steeds meer stemmen op dat hierin iets moest
veranderen.
Vandaar dat Amsterdam RAI en The Wine & Food Association-Proefschrift
de krachten hebben gebundeld voor een nieuwe formule: Wine
Professional, een vakbeurs die anders is dan alle andere wijnbeurzen.
Voor het eerst bestaat de organisatie uit mensen die ter zake kundig
zijn op het gebied van uw producten!
Wat betekent dit voor de exposanten?
- een beurs met de juiste bezoekers door een streng toegangsbeleid
- volop interactiviteit tussen exposanten, bezoekers en organisatie
- geen dissonanten: niet te warm/koud, geen onaangename luchtjes, geen
overdadige decibellen
- uitgebreide media-aandacht voor, tijdens en na afloop van Wine
Professional
- de nadruk op wijn, maar ook (beperkte) ruimte voor fine food
- medewerking van binnen- en buitenlandse coryfeeën
- de perfecte locatie in Amsterdam, de gastronomische hoofdstad,
centraal gelegen en met internationale allure
Kortom: Wine Professional wordt de beurs waar het gebeurt, waar men
kan proeven, combineren, vergelijken en selecteren. Een sfeervolle
ambiance om zaken te doen. Een eigentijds totaalpakket waar bezoekers
en exposanten een jaar mee vooruit kunnen!
Deze vakbeurs voor iedereen die te maken heeft met wijn vindt plaats
naast de Horecava, de grootste horecabeurs in de Benelux. Door het
geheel eigen toegangsbeleid komt alleen de bezoeker die ú wilt
ontmoeten: restaurateurs, chef-koks, slijters, sommeliers, traiteurs,
enz.
Wine Professional neemt op zondag 5 januari een aanloop, met een
middag voor consumenten. Speciale programmaonderdelen op deze dag zijn
de 21e Grand Prix Saint-Hubert en de Grahams Trophy.
Voor meer informatie en/of inschrijformulieren: info@proefschrift.nl
Contactpersonen:
Pirjo de Winkel (Amsterdam RAI), tel. +31 (0)6 54 95 64 05 / +31 (0)20
549 22 98
Marie-Anne van der Steen (The Wine & Food Association), tel. +31 (0)20
625 12 98
Jan van Lissum (The Wine & Food Association), tel. +31 (0)6 11 31 79
11
Copyright © 1996-2002 Productschap Wijn / Wijninformatiecentrum