PERSBERICHT
03/10/2002
Meer tomatensmaak in een pot is onmogelijk
De pastasauzen van Heinz zijn nu nog lekkerder. Alle varianten hebben
een nog vollere en krachtigere tomatensmaak. Verder is de variant Hot
pittiger en de variant Bolognese rijker aan garnituur. Ook het etiket
is aangepast. Het heeft een warmere uitstraling, dat beter in lijn
ligt met de kwaliteit van de saus. Door de aanpassing van de receptuur
en het etiket toont Heinz de echte tomatenexpertise aan.
Iedere smaak is anders
De pastasauzen zijn verkrijgbaar in drie smaken; Traditional, Hot en
Bolognese. Alle sauzen zijn bereid met stukjes tomaat en fijne
kruiden, maar iedere smaak is toch weer anders. Traditional is een
traditionele, volle, rijke saus met heerlijke tomatensmaak. Hot is een
echte pittige variant, krachtig van smaak, speciaal voor de pittige
pastaliefhebber en Bolognese onderscheidt zich doordat er echt
rundvlees inzit.
Lekkere recepten met Heinz
Heinz Pasta Sauces zijn een snelle en lekkere maaltijdbasis. Door het
toevoegen van eigen ingrediënten krijgen de sauzen nog meer een
persoonlijk tintje. In de bijlage zijn een aantal leuke recepten te
vinden.
Het nieuwe etiket
Het nieuwe etiket op de potten zorgt voor nog meer onderscheid tussen
de varianten. Het design krijgt over het geheel een warmere
uitstraling, dat beter in lijn ligt met de kwaliteit van het product.
Om consumenten vertrouwd te maken met het nieuwe etiket zit op iedere
pot een sluitzegel met twee lekkere recepten. De potten met nieuw
etiket en aangepaste receptuur zijn vanaf week 40 in de winkel
verkrijgbaar. Een pot van 300 ml. heeft een adviesprijs vanaf ¤
1.29 en een pot van 600 ml. heeft een adviesprijs vanaf ¤ 2.08.
Heinz is een merk van H.J. Heinz
- EINDE BERICHT -
Achtergrond informatie:
H.J.Heinz
Margreet Houthoff
Telefoonnummer: 030-6973657 of 06-51197589
E-mail: margreet.houthoff@nl.hjheinz.com
Receptfoto's en productfoto's zijn op aanvraag verkrijgbaar
Receptenbijlage
Penne met tonijn (4 personen)
1 pot Heinz Pasta Sauce Traditional (600 gram)
350 gram Penne pasta (Honig)
400 gram tonijnstukjes in water ( 2 blikjes John West)
2 middelgrote uien
1 eetlepel kappertjes
Olijfolie
BEREIDINGSWIJZE
Kook de pasta volgens de bereidingswijze. Maak de uien schoon, snij ze
doormidden en snij deze vervolgens nogmaals in kleine ringen. Bak de
kleine uienringen in wat olie even aan. Voeg de saus en de uitgelekte
tonijnstukjes toe. Het geheel voorzichtig verwarmen. Op het laatst een
eetlepel kappertjes toevoegen. Eventueel serveren met een frisse
salade. Eet smakelijk.
Voor een gerecht voor 2 personen gebruikt U Heinz Pasta Sauce
Traditional 300 gram en halveert U de hoeveelheden van de overige
ingrediënten.
Maispasta met kip (4 personen)
1 pot Heinz Pasta Sauce Hot (600 gram)
400 gram maispasta (Honig)
400 gram kipfilet
1 cougette
Olijfolie
BEREIDINGSWIJZE
Kook de pasta volgens de bereidingswijze. Snij de kip in reepjes.
Halveer de courgette in de lengte en snij deze vervolgens nogmaals in
plakjes. Bak de kip in wat olie gaar, voeg de courgetteplakjes toe en
bak het geheel nog enkele minuten. Voeg de saus toe. Het geheel
voorzichtig verwarmen. Eventueel serveren met een frisse salade. Eet
smakelijk.
Voor een gerecht voor 2 personen gebruikt U Heinz Pasta Sauce Hot 300
gram en halveert U de hoeveelheden van de overig ingredienten.
Tagliatelle Bolognese (4 personen)
1 pot Heinz Pasta Sauce Bolognese (600 gram)
375 gram Tagliatelle (Honig)
150 gram champignons
3 lenteuitjes
Geraspte parmezaanse kaas
Olijfolie
BEREIDINGSWIJZE
Kook de pasta volgens de bereidingswijze. Was de champignons en snij
ze in stukjes. Was de lente uitjes en snij ze in ringetjes. Bak de
champignons in wat olie even aan. Voeg de saus en de lenteui ringetjes
toe en verwarm het voorzichtig. Bestrooi het gerecht met de geraspte
parmezaanse kaas. Eventueel serveren met een frisse salade. Eet
smakelijk.
Voor een gerecht voor 2 personen gebruikt U Heinz Pasta Sauce
Bolognese 300 gram en halveert U de hoeveelheden van de overige
ingrediënten.