Blue Fox Enterprises N.V.



PERSBERICHT

Dordrecht, 10 september 2002

BLUE FOX VOEGT SOFTWAREDISTRIBUTIE-ACTIVITEITEN SAMEN

Blue Fox heeft besloten de distributieactiviteiten van CAD-software (Pollux) en algemene software (Kenfil Distribution) per 1 oktober 2002 samen te voegen in één organisatie te Apeldoorn. Beide bedrijven blijven onder eigen naam in de markt opereren waardoor er voor de klanten en leveranciers niets verandert. Pollux en Kenfil zullen gebruik gaan maken van dezelfde administratieve en logistieke organisatie. De bundeling van de beide distributie-activiteiten zal leiden tot verdere kostenbesparingen en een hogere efficiency. Door de samenvoeging van beide activiteiten in één organisatie zullen ongeveer 10 arbeidsplaatsen komen te vervallen.

Toelichting
Het besluit om de softwaredistributie-activiteiten samen te voegen past binnen de strategie van Blue Fox om de activiteiten verder te optimaliseren en is tevens een antwoord op de tegenvallende ontwikkelingen op de markt voor algemene PC-software in de eerste zes maanden van dit jaar.

Al eerder voegde Blue Fox gelijksoortige activiteiten samen. Zo werden in 2000 de CAD-distributieactiviteiten van TOPCAD en Pollux samengevoegd en werden in het afgelopen jaar de twee magazines die Blue Fox uitgeeft in één organisatie ondergebracht.

Profiel Blue Fox Enterprises
Blue Fox is een ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in de levering van PC-software en ICT-diensten. Tot de diensten behoren onder meer detachering, werving & selectie, opleidingen, maatwerksoftware, satellietcommunicatie en het uitgeven van magazines. Blue Fox ontwikkelt en levert tevens geïntegreerde softwareoplossingen voor de textielindustrie en Geografische Informatie Systemen aan Nederlandse lokale overheidsinstellingen. Blue Fox is sinds 21 mei 1999 genoteerd aan de Officiële Markt van de Effectenbeurs van Euronext Amsterdam N.V., en maakt sinds 1 januari 2002 deel uit van het Next Economy segment.

/ / / / / / /



Blue Fox Enterprises N.V.