Politiebericht Venlo 11-11-2001
Mediaberichten 11 november (15.00 uur)

Roermond lastige man aangehouden

ROERMOND De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 23-jarige man uit Reuver aangehouden die op het Stationsplein ruzie zocht met een stel mensen. Door ingrijpen van de politie werd voorkomen dat er een vechtpartij ontstond. De aangehouden man was stomdronken en verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. Hij moest geboeid overgebracht worden naar het bureau en is daar in een observatiecel ingesloten. Zondagmorgen bij zijn verhoor bleek de man zich van het gebeuren niks meer te herinneren. Na het opmaken van een proces-verbaal is hij weer in vrijheid gesteld.

Echt vernielers aangehouden

ECHT Met behulp van enkele getuigen heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag twee jongemannen (van 17 jaar uit St. Joost en 18 jaar uit Maasbracht) aangehouden die er van worden verdacht autos te hebben vernield door daar de spiegels van af te schoppen of te slaan. Beide vernielde autos stonden geparkeerd op de Abeelstraat. Na verhoor en het opmaken van een proces-verbaal is het tweetal weer in vrijheid gesteld.

St. Joost gestolen auto aangetroffen

ST. JOOST De politie heeft zondagmorgen twee mannen van 20 en 17 jaar uit Middelburg aangehouden die in een gestolen auto over de A2 reden. Na een melding van de politie uit Eindhoven vatte de politie post op de A2 ter hoogte van Ittervoort waar de betreffende auto, een zwarte Honda met een Duits kenteken, even later voorbij kwam. Na een korte achtervolging konden de beide mannen worden aangehouden bij St. Joost. De auto blijkt in Duitsland als gestolen te boek te staan. Beide mannen zeiden dat ze de auto te leen hadden van een vriend die ergens in Duitsland woont. Na verhoor en het opmaken van een proces-verbaal zijn ze weer in vrijheid gesteld. De politie gaat verder met het onderzoek.

Reuver bromfietser gewond

REUVER Een 18-jarige bromfietser uit Venlo is in het ziekenhuis opgenomen nadat hij zaterdagavond op de Karel Doormanlaan met zijn bromfiets onderuit was gegaan. Het slachtoffer verklaarde dat het achterwiel van zijn bromfiets weggleed, waardoor hij de controle over de bromfiets verloor en tegen een boom botste. Hij is met verschillende kneuzingen en een hersenschudding in het ziekenhuis opgenomen.