PERSBERICHT - 21 APRIL 2001

Eden Savoy Hotel Rotterdam feestelijk heropend

Het Eden Savoy Hotel Rotterdam is op feestelijke wijze heropend, na een verbouwing van drie maanden. Onder grote belangstelling verklaarde prof. dr. Pim Fortuyn het hotel officieel voor geopend als luxe viersterren accommodatie. Directie en medewerkers van het Eden Savoy presenteerden afgelopen donderdag het compleet vernieuwde hotel aan de aanwezige gasten.

Nieuw in het Eden Savoy Hotel Rotterdam:

gerestylde lobby (met gratis Internet en leestafel) en hotelbar
vergaderzaal met een capaciteit van 60 personen moderne fitnessruimte
94 kamers met stijlvolle Burberry inrichting en PC aansluiting, safe, minibar, airconditioning en koffie- en theefaciliteiten

Sjoerd Dijkstra, Algemeen Directeur van Eden Hotelgroup BV: "De vierde ster is vooral te herkennen in dat wat wij het allerbelangrijkst vinden; het comfort van de gast. Het gaat erom dat iedere gast die via onze nieuwe drempel het hotel binnenwandelt het gevoel heeft dat hij thuiskomt."

Voor informatie, speciale arrangementen en reserveringen: tel 010 - 413 92 80
www.edenhotelgroup.nl

De Eden Hotelgroup B.V. is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1999 onder de huidige naam hotels en appartementen exploiteert. Het bedrijf startte in 1977 met de aankoop van het Eden Hotel in Amsterdam. In 1998 is het Lancaster Hotel in Amsterdam aangekocht en gerenoveerd en in 1999 werd het Savoy Hotel in Rotterdam aan de groep toegevoegd.