Technische Universiteit Eindhoven

Agenda / Studium Generale



Workshop Simpel Samplen


Wie weet zit in jou wel de nieuwe Saint Germain, Moby of Dr. Dre. Niet dat we garanderen dat je na deze workshop alle skills van het produceren onder de knie hebt, maar een begin is gemaakt. De basis van de workshop ligt bij jou, je cd's, je muzikale aanleg en je computer.

Met behulp van simpele software (Cool Edit Pro en Modplugtracker) leer je de beginselen van het samplen en het verwerken van deze samples tot een hele track. Bij deze workshop geen profi vette sound door gebruik van midi, samplers, drumcomputers of synths. Maar als je van muziek houdt, doch het nog nooit met je pc gemaakt hebt, is dit de uitgelezen kans om je eerste schreden op het muzikale pad te zetten.

De workshop zal verzorgd worden door beginnende producers Mr. Moody 3 en Ernesto MoSex. En oh yeah, de vetste tracks die tijdens de workshop worden geproduceerd zullen op een speciale SG Simpel Samplen-cd verschijnen. Jouw eigen shit straks gewoon uploaden naar Napster of MP3.com. Do It Yourself-style rules! kosten: fl. 10,-, inschrijven bureau SG, Aud. 2.02



Workshop Simpel samplen
maandag 23 april, 14 mei, 21 mei, 28 mei
20.00 - 21.30/22.00 uur