Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen 23-04-2001 District Heerlen
Heerlen

Persbericht

Heerlen; Met teveel alcohol op achter het stuur Maandagmorgen omstreeks 05.00 uur werd op de Schuureikenweg een 40-jarige inwoonster uit Lanklaak (B) aangehouden. Agenten zagen de vrouw al slingerend over de Juliana Bernhardlaan en Schuureikenweg rijden. De vrouw weigerde in eerste instantie mee te werken aan een blaastest. Aan het politiebureau deed zij dat alsnog. De blaasproef gaf een bloed/alcoholpromillage aan van 1,9. De vrouw die haar rijbewijs moest inleveren verklaarde dat zij gedronken had vanwege relatieproblemen.

Brunssum; Inbraak in sportkantine
Maandagmorgen omstreeks 03.10 uur heeft een tot nu toe onbekende man ingebroken in de sportkantine van de voetbalvereniging BSV/Limburgia. De dader is er met de spaarkas vandoor gegaan. Hij is in een auto gestapt die hij op de Ridder Vosstraat had geparkeerd. Door de inbraak is het alarm inwerking getreden. Bij de komst van de politie was de dader echter gevlogen.
De politie zoekt getuigen.

Brunssum; Ruim 15 gram harddrugs in auto
In de nacht van zondag op maandag zijn op de Karel Doormanstraat in Brunssum twee mannen van 20 en 23 jaar aangehouden. Beide mannen, afkomstig uit Badkreutznach (D), zaten in een auto die vanwege een defect achterlicht door agenten gecontroleerd werd. In de auto werden ruim 13 gram amfetamine aangetroffen. Een van beide mannen had in een van zijn sokken nog eens bijna 2 gram vermoedelijk heroïne verstopt. Het tweetal werd ingesloten.

A.J.M. Boosten (Bureau Voorlichting & PR tel.: 045 - 4003050)