PERSBERICHT

Artist impressions van ruwe ontwerpschets met Piranesi.

April 2001 Piranesi, het enige artist impression visualisatiepakket op basis van 3D modellen is nu ook rechtstreeks te koop in Nederland. Het programma is te koppelen met alle CAD programma's zoals: ArchiCAD, Arkey, Art.lantis, AutoCAD, 3D Studio VIZ/MAX, enz. Met Piranesi kunt u in een zeer vroeg stadium een fantastische visualisatie maken zonder daarbij een definitief ontwerp neer te zetten.

Het doel van een visualisatie is het neerzetten van een sfeerbeeld. De technische tekeningen geven vaak onvoldoende inzage in het uiteindelijke resultaat voor een leek. De standaard paint-programma s beperken zich tot het inkleuren van 2-dimensionale pixelbestanden terwijl gebruik van potlood en aquarel meer sfeer creëren. Met Piranesi beschikt u over verschillende schildertechnieken die niet van handwerk te onderscheiden zijn maar uiteraard veel sneller te maken zijn.

Piranesi biedt een unieke nieuwe technologie voor het maken van artist impressions van uw bouwkundig ontwerp. Het combineert de snelheid van bitmapbewerkingen met diepte en perspectief van een 3D model. Aangezien het benodigde 3D model slechts zeer grof van opzet hoeft te zijn is het een perfect gereedschap voor ontwerpers die snel een sfeerimpressie willen presenteren. In tegenstelling tot de meeste fotorealistische renderprogramma's zoals 3D Studio, Art.lantis, Lightscape, enz. is voor Piranesi geen nauwkeurig 3D model vereist. Een techniek voor snelle en goedkope presentaties met grote uitstraling.

Piranesi is te koop bij Kubus informatiesystemen in Eindhoven vanaf euro 750,- voor de eerste licentie. Voor meer informatie belt u 040-2131950 of kijkt op http://www.kubusinfo.nl.

Bijlagen:


* Een plaatje van het ArchiCAD model en 2 mogelijke resultaten in Piranesi.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jolanda Janssen,

Kubus informatiesystemen, Geldropseweg 47, Eindhoven. Tel 040 - 213 19 50.

Mail sales@kubusinfo.nl