Individuele interviews in plaats van de perspresentatie: 'SilverStream lanceert Web Services'

SilverStream's Web Services doorbreekt barrieres in e-Business

Besloten is de aangekondigde perspresentatie van SilverStream op maandag 23 april te vervangen door persoonlijke interviews (met een live demonstratie). Vanwege de interesse in het onderwerp biedt SilverStream u graag de mogelijkheid een afspraak te maken voor een individueel gesprek en demonstratie van haar webservices. Op 23 april is er nog ruimte om een afspraak in te plannen tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Daarnaast is het mogelijk een afspraak te maken op een ander tijdstip bij u op de redactie of bij SilverStream in Hoofddorp.

SilverStream eXtend helpt organisaties de belofte van volledige uitwisseling van gegevens tussen computersystemen waar te maken. Het maakt bedrijfsfuncties toegankelijk en relevant voor elke applicatie en elke gebruiker op welk systeem dan ook.

Gartner: " Rond 2004 vormen webdiensten bij driekwart van de grootste bedrijven een van de belangrijke drijvende krachten achter de ontwikkeling van e-Business "

SilverStream is de enige ICT-organisatie wereldwijd die nu al in staat is veilig webservices te implementeren, ongeacht de platformen waarop bestaande systemen van bedrijven zijn gebouwd. Dit laten zij graag zien tijdens een live demonstratie. Ik hoor graag van u of u een afspraak wilt maken.

Met vriendelijke groet,

Huub Langendonk
Paul Kok Consultants
Tel. 0346 217 117 / Fax: 0346 217 118


* Ja, neemt u contact met mij op om een afspraak te maken met SilverStream*

* Ik wil (nog) geen afspraak maken maar ontvang wel graag informatie*
* verwijderen wat niet van toepassing is

Naam:

Organisatie:

Postbus:

Postcode en plaats:

Telefoon: