Agenda Tweede Kamer

Dit schema wordt regelmatig ververst.
Bekijk voor de laatste versie het originele schema.


maandag 23 april 2001

OPENBARE COMMISSIEVERGADERINGEN

Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer: 11.15 tot ca. 18.00 uur - Groen van Prinstererzaal
Agenda: nota-overleg met minister Pronk (Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer) over de PKB Vijfde nota Ruimtelijke Ordening (met stenografisch verslag).
Dit overleg wordt rechtstreeks uitgezonden via de draadomroep.

Justitie: 11.15 tot ca. 18.00 uur Troelstrazaal
Agenda: wetgevingsoverleg met minister Korthals (Justitie) over over onder meer:

-onderzoek voor verhoor aan en in het lichaam (zoals echografie, röntgenfotografie en inwendig onderzoek);

-een regeling voor het gebruik van het sofi-nummer bij het vaststellen van de identiteit van een verdachte voor verhoor (met stenografisch verslag).
WERKBEZOEK

Leden van de vaste Commissie voor Landbouw, Natuurbeheer en Visserij brengen vanaf 10.00 uur een bezoek aan het Bureau Heffingen te Assen. Het Bureau Heffingen voert voor een groot deel de wet- en regelgeving uit op het gebied van het mestbeleid. Aan dit bezoek nemen de volgende leden deel: Van der Vlies (SGP) en Ter Veer (D66).
KAMERLEDEN ONTVANGEN

Leden van de vaste Commissie voor Buitenlandse Zaken ontvangen vanaf 10.00 uur de heer M. Ergün Olgun, vertegenwoordiger van de Turks Cypriotische Gemeenschap (Regentenkamer).
VOORZITTER

De Voorzitter van de Tweede Kamer, mevrouw Jeltje van Nieuwenhoven, zit het Nationaal Jeugddebat voor. Het Nationaal Jeugddebat bestaat uit 100 deelnemers in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Bij het debat gaat het niet uitsluitend om de kunst van het debatteren maar ook om het beleid dat jongeren raakt.