Gemeente 's-Hertogenbosch



Ontwerpstructuurvisie Rosmalen

wo 07 maart 2001

Op donderdag 15 maart aanstaande organiseert de gemeente een informatieavond over de ontwerpstructuurvisie Rosmalen. Deze structuurvisie geeft de ruimtelijke ontwikkelingsrichtingen aan voor het stedelijk gebied ten oosten van het toekomstig tracé van de Zuid Willemsvaart. Onder meer wordt ingegaan op de plannen voor het centrum van Rosmalen en voor het gebied De Hoef. Daarnaast is in de visie aandacht besteed aan de verkeersstructuren in Rosmalen.

Voorzitter van de avond is wethouder E. de Jonge. Tijdens deze avond wordt de ontwerpstructuurvisie toegelicht en krijgt u de gelegenheid om vragen van meer algemene aard te stellen die de hoofdlijnen van het plan aangaan. De informatieavond wordt gehouden in Villa Fleurie, De Driesprong 11 in Rosmalen en begint om 19.30 uur.

Voor het stellen van specifieke vragen over onderwerpen die u direct aangaan, bent u van harte welkom tijdens de zogeheten "10 minuten-gesprekken". Die vinden plaats op dinsdag 20 maart. U heeft dan de mogelijkheid om aanvullend op de informatieavond direct in gesprek te gaan met medewerkers van verschillende beleidsafdelingen. Deze "10 minuten-gesprekken" vinden plaats bij Stadsbedrijven, Hoff van Hollantlaan 1 in Rosmalen, vanaf 19.00 uur. U kunt zich hiervoor uiterlijk vrijdag 16 maart zowel telefonisch als schriftelijk aanmelden. De gemeente kan dan het een en ander zo goed mogelijk coördineren en ervoor zorgen dat u de juiste persoon te spreken krijgt. Telefonisch kunt u zich aanmelden bij G. Korst van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel. (073) 615 56 05.

De ontwerpstructuurvisie ligt tot 2 april 2001 voor iedereen ter inzage bij het Informatiecentrum en bij Stadsbedrijven, Hoff van Hollantlaan 1 in Rosmalen. U kunt uw mening tot 2 april 2001 schriftelijk bekendmaken aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 12345, 5200 GZ s-Hertogenbosch. De op de bovenstaande wijze ingekomen reacties op de ontwerpstructuurvisie worden verwerkt in de definitieve structuurvisie. Deze wordt naar verwachting voor het zomerreces door de gemeenteraad vastgesteld.