Provincie Friesland

Agenda

15 maart 2001 19.00 uur Statencommissie voor Algemene en Economische zaken

Plaats: Provinsjehûs, Tweebaksmarkt 52, Leeuwarden Secretaris: G. Kraak, tel. 058 292 56 18, e-mail: g.kraak@sis.fryslan.nl

Hoofdpunt


- Notitie Evaluatie van beleid en financiën In de notitie wordt door Gedeputeerde Staten een voorstel gedaan over hoe de beleidseva-luatie inclusief aansturing uit te voeren. Achtergrond daarbij is de stelling dat evaluatie een wezenlijk onderdeel moet worden van het beleidsproces en dat diverse onderdelen van het provinciaal beleid periodiek op hun effectiviteit moeten worden getoetst. Ook wordt in de no-titie ingegaan op de wensen van de Commissie tot het nazien van de rekening om ook te willen adviseren over financieel-technische onderwerpen en de aanpassing van de planning- en controlcyclus, het advies van de IPO-commissie-van Bergen betreffende het instellen van een provinciale rekenkamer en het initiatiefvoorstel van de CDA-fractie om een tijdelijke commissie beleidsonderzoek in te stellen. Aan de commissieleden wordt gevraagd de notitie te bespreken en met evt. suggesties en ideeën te komen.

Belangstellenden zijn welkom op de publieke tribune In vergaderingen van Statencommissies hebben burgers de gelegenheid om, maximaal 5 minuten, over een punt van de agenda mee te praten. Verzoeken daartoe moeten voor het begin van de vergadering schriftelijk bij de voorzitter ingediend worden met opgave van de punten waarover men wat wil zeggen.

Voor informatie over de openbare vergaderingen kunt u terecht bij het Informatiecentrum provincie Fryslân, Tweebaksmarkt 52 Leeuwarden. Tel. 058- 292 55 24 e-mail info@fryslan.nl

U kunt de stukken raadplegen op deze site. Wilt u van ons bericht, als er nieuwe stukken beschikbaar zijn op internet? Geef uw e-mailadres dan even door via (provincie@fryslan.nl).