Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam

Bekendmaking gelegenheid tot inspraak: Supermarkt en 32 woningen Oude Wal

12 maart 2001

BEKENDMAKING GELEGENHEID TOT INSPRAAK OP STEDEBOUWKUNDIGE ONDERLEGGER EN VOORLOPIG BOUWPLAN:

Supermarkt en 32 woningen Oude Wal

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hoogvliet maakt bekend dat bovengenoemde stedebouwkundige onderlegger en het voorlopige bouwplan op grond van artikel 6a van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en krachtens de "Inspraakverordening Rotterdam" ter inzage t.b.v. de inspraak worden gelegd. De mogelijkheid wordt geboden zienswijzen (bedenkingen) omtrent deze plannen naar voren te brengen.

Over het bovenstaande plan voor de inpassing van een supermarkt en 32 woningen aan de Oude Wal zijn de bewoners al diverse keren op verschillende manieren geïnformeerd. In het kader van de officiële inspraakprocedure worden de stedebouwkundige onderlegger voor het bouwplan en het voorlopige bouwplan nu ter visie gelegd. Dit zodat u in de gelegenheid wordt gesteld hier kennis van te nemen en hierop te reageren. De inspraak zal worden verleend aan alle ingezetenen en aan alle in de gemeente Rotterdam belang hebbende personen en instellingen.

Vanaf donderdag 15 maart 2001 liggen de plannen gedurende vier weken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur en op dinsdagavond van 18.30 tot 20.00 uur ter inzage bij:

de deelgemeentesecretarie Hoogvliet aan de Middenbaan-Noord 47 te Hoogvliet.

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijke reacties indienen bij het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hoogvliet, Postbus 600, 3190 AN Hoogvliet.

Op maandag 26 maart wordt u van 16.00 uur en 17.00 uur en van 19.30 uur en 20.30 uur in de gelegenheid gesteld uw zienswijze mondeling kenbaar te maken. Dit zal gebeuren in de deelgemeentesecretarie Hoogvliet. Wilt u van deze gelegenheid gebruik maken dan vragen wij u contact op te nemen met mevrouw P. Timmers van de sector Ruimte, telefoonnummer: 010-4726523 of 010-4726508.

Indien u behoefte heeft aan een toelichting op de plannen dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen via dezelfde telefoonnummers.

Naar aanleiding van de inspraakresultaten en de opmerkingen die al gemaakt zijn tijdens de op 5 februari 2001 gehouden informatiebijeenkomst en tijdens de commissie REOB van 6 februari 2001 wordt bekeken in hoeverre het bouwplan aangepast moet worden. Dit (aangepaste) bouwplan zal vervolgens ter inzage t.b.v. de vrijstelling voor artikel 19 worden gelegd.

Hoogvliet, 9 maart 2001

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hoogvliet,

de secretaris, de voorzitter,

J.J. Kerkhof J.J.A.M. Elemans.