Van Houtenwei 8,


Siegerswoude


PERSBERICHT


Sinds 15 maart jongstleden is Nederland een internetsite rijker. Deze site verschaft u informatie over een geslaagde dag buitenshuis.


Eenmaal op de site vindt u informatie over vele musea, attractie- en speelparken, pretparken, dierentuinen, kastelen, molens, rondvaarten / boottochten, tuinen/parken en over educatieve en actieve dagjes uit. De musea e.d. worden kostenloos geplaatst, de presentatie ervan komt voort uit de toegezonden tekst en beeldmateriaal. Omdat wij er naar streven om de grootste dagje-uit site van Nederland te worden, willen wij graag dat alle instellingen zich bij ons aanmelden.


Sinds kort is de site uitgebreid met een Beurzen- en Evenementenkalender. Deze kalender is gekoppeld aan het ¤uro-donatie-pl@n, wat inhoudt dat voor een geplaatste aankondiging van een beurs, concert, evenement, e.d. een symbolische vergoeding moet worden betaald. De helft van deze vergoeding komt in het ¤uro-donatie-pl@n dat later beschikbaar wordt gesteld aan een museum, attractie- en speelpark, ............... Dit plan is uniek in Nederland! Musea e.d. mogen zelf een motivatie insturen waarom nu juist zij een donatie willen ontvangen, voorwaarde hierbij is dat ze op onze site vermeld staan met meer dan alleen hun adresgegevens.