Lankhorst Public Relations

Extra vluchten van Air New Zealand

Vrijgegeven voor publicatie
Nijmegen, 15 maart 2001

Extra vluchten van Air New Zealand naar Tonga en Tahiti

Air New Zealand gaat extra vluchten verzorgen naar Tonga (vanuit Auckland) en Tahiti (traject Los Angeles-Auckland). De luchtvaartmaatschappij speelt hiermee in op de groei van het toerisme op beide bestemmingen, meldt president-directeur Gary Toomey.

Met ingang van 2 april verdubbelt Air New Zealand het aantal vluchten van Auckland-Tonga v.v. van twee naar vier. Royal Tonga Airlines zal op deze vluchten een code share vluchtnummer hebben. De vlucht van Auckland naar Tonga vindt plaats op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag. De vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 737 of een Boeing 767.

Op het traject Los Angeles-Tahiti (Papeete)-Auckland voegt Air New Zealand met ingang van het zomerschema (7 juni) een vierde vlucht per week toe. Op deze manier hoopt de maatschappij het toenemende aantal Europeanen dat via Los Angeles naar Tahiti vliegt, tegemoet te komen. De vierde vlucht staat gepland op donderdag.

Air New Zealand vliegt naar de volgende bestemmingen in de Stille Zuidzee; Tahiti,
Cook Islands, New Coledonië, Fiji, Samoa en Tonga.

Meer informatie over Air New Zealand/Ansett Australia is beschikbaar op de website www.airnewzealand.com of via het reserverings- en verkoopcentrum aan de Meir 24, 2000 in Antwerpen. Gratis telefoonnummer vanuit Nederland 0800-0221016 en vanuit België 03-2021355.
Voor de reisindustrie is er een aparte website www.timetopacific.com.

Noot aan de redactie (