Stationsstraat.com, de gezelligste winkelstraat van Ermelo.

ERMELO, 15-3-01 - Stationsstraat.com, de digitale winkelstraat van Ermelo gaat vandaag officieel van start. 30% van de winkels en bedrijven heeft zich reeds aangemeld, en presenteert zich op de digitale straat.

Stationsstraat.com geeft informatie over de winkeliers en bedrijven uit de stationsstraat van Ermelo. U vindt hier informatie over producten, winkels en acties. De website is opgedeeld in de categorieën dienstverlening, vrije tijdsbesteding, mode, huishoudelijk, persoonlijke verzorging en eten & drinken. De uitverkoop- en actiepagina is erg handig en actueel, en geeft de bezoeker informatie over restvoorraden, uitverkopen, nieuwe collecties en prijsvoordeel. Op de vacature pagina vindt u vacatures uit de stationsstraat. Het plaatsen van een vacature wordt gratis aangeboden.

Naast informatie over de winkels, geeft stationsstraat.com ook informatie over de regio. Op de regiopagina staat een overzicht van attracties, monumenten, evenementen en recreatiemogelijkheden in Ermelo. Deze pagina is geïllustreerd met diverse foto's en richt zich met name op de toeristen.

Stationsstraat.com is een initiatief van Become-IT. Become-IT verzorgt software en internet bij bedrijven in het midden en klein bedrijf. Het stationsstraat.com project is gestart om winkeliers, inwoners en toeristen een praktische toepassing te bieden op internet. Winkeliers kunnen zich kosteloos aansluiten bij stationsstraat.com, en zo ervaring op doen over internet.

De digitale winkelstraat is nog volledig in opbouw. 30% van de winkeliers heeft zich reeds aangemeld, en dat aantal groeit nog steeds. Het internet biedt enorm veel toepassing voor bedrijven, en daar ontkom je niet aan. Ook in de toekomst zal stationsstraat.com haar aanbod vergroten. Bijvoorbeeld het via de website bestellen van broek, het reserveren van een restaurant, of het kopen van artikelen. De bezorging en betaling hiervan is het belangrijkste onderdeel. Maar hier zijn regionaal gezien zeker oplossingen in te vinden.


Kom kijken op stationsstraat.com: http://www.stationsstraat.com