PRNL0000006

Gecombineerde oplossing voor e-services op output management gebied

HP document router versnelt bedrijfsprocessen. Datascan eerste geautoriseerde HP e-delivery VAR.

Amstelveen, 15 maart 2001 - Hewlett-Packard brengt de HP document router op de markt, een betrouwbaar en eenvoudig apparaat voor e-services op het gebied van output management. De HP document router combineert in één enkele, multi-functionele plug-and-play server hard- en software voor faxen, verdelen van e-mail, lokaal en op afstand afdrukken en publiceren op intranet. Het apparaat voorkomt vertragingen in het bedrijfsproces door documenten op betrouwbare wijze op verschillende bestemmingen af te leveren.

De HP document router ondersteunt HP's doelstelling organisaties te helpen met verbeterde communicatie, hogere productie door betere workflowprocessen en snellere ROI op technologie. De router levert elektronische documenten snel en betrouwbaar binnen middelgrote bedrijven en biedt een basis voor het opzetten van een menu met e-services. Deze oplossing is een goed voorbeeld van de uitvindingen van HP op het raakvlak tussen apparaten, always-on infrastructuur en e-services.

De HP document router beheert de gegevensstroom van applicaties naar een groeiende reeks apparaten en bestemmingen, zoals printers, faxen, e-mail en internet. Elektronische documenten worden door de HP document router naar deze apparaten verzonden met een standaard afdrukopdracht van een willekeurige applicatie.

De HP document router is geschikt voor een groot aantal verschillende platforms en een brede reeks printers, faxen en software voor e-mail- en webservers van HP en andere leveranciers. De HP document router is te gebruiken met elke applicatie op een desktop, internet of ergens anders die kan printen via Windows, UNIX, AS/400, Macintosh of een mainframeomgeving.

De mogelijkheid verschillende applicaties en outputapparaten te combineren, levert allerlei indirecte voordelen op, zoals een vermindering van het aantal helpdeskverzoeken. De HP document router stuurt vanuit het netwerk alle apparaten aan. Hierdoor is het niet meer nodig individuele printers en faxsoftware op elke client te configureren. De HP document router is eenvoudig te beheren en gebruiken.

Datascan in Wormer is de eerste geautoriseerde HP e-delivery solutions VAR. Het bedrijf zal als competence center voor de HP document router in Nederland fungeren. Datascan ondersteunt zowel eindgebruikers als resellers met consultancy, installatie en implementatie, training en support met de Datascan Helpdesk.

De keuze voor Datascan ligt voor de hand omdat het bedrijf als HP JetCAPS-partner heeft bewezen toegevoegde waarde te leveren voor dealers en eindgebruikers op het gebied van printing, imaging en document delivery. De HP document router vormt een prima aanvulling op de Datascan-oplossingen voor outputbeheer en e-services, zoals bijvoorbeeld printoplossingen voor ERP-omgevingen, zoals SAP, en IBM host systemen.

JetCAPS staat voor Corporate (Account) Printing Solutions. De HP JetCAPS-partnerorganisatie is een wereldwijd netwerk van onafhankelijke leveranciers van geselecteerde producten en oplossingen voor HP LaserJet-printers. JetCAPS-partners worden door HP ondersteund bij de ontwikkeling en marketing van nieuwe, aanvullende producten.

Informatie over Hewlett-Packard is te vinden op http://www.hp.nl.

Hewlett-Packard is toonaangevend leverancier van oplossingen en diensten voor computing en imaging. HP maakt technologieën toegankelijk voor individuen en organisaties. Hiervoor ontwikkelt HP gebruikersvriendelijke apparaten, nuttige e-services en oplossingen voor een 'always-on' internetinfrastructuur.

HP behaalde in 2000 een omzet van circa 48,8 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 2000 ruim 2,2 miljard gulden.

Windows is in de Verenigde Staten een geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation. UNIX is een geregistreerd handelsmerk van The Open Group.
UNIX is een geregistreerd handelsmerk van The Open Group.

Contactpersoon voor de redactie:
(