VOLUMIA

Nieuwe CD-release Volumia in juni

Na een rustperiode van 3 maanden gaat Volumia! volgende week in Brussel de studio in voor haar derde CD, die de naam 'Puur' zal dragen. De nieuwe CD zal onder leiding van twee Belgische producers Ronald Vanhuffel en Peter Bauwens worden opgenomen. Dit duo werkte onder andere samen met Blof en Two Unlimited. De release wordt in juni verwacht, de eerste single van het album verschijnt in mei. Alle songs op deze schijf zijn geschreven door frontman Xander de Buisonjé, die daarmee z'n status als songschrijver behoorlijk versterkt.

' 'Puur' staat voor een open en eerlijk album' aldus de 27-jarige zanger Xander de Buisonjé 'en dat is ook net de bedoeling. We zijn erg tevreden over onze eerste 2 CD's en willen graag met deze CD proberen ons niveau te overtreffen. In overleg hebben we besloten een heel 'puur' album te maken, waarbij de eenvoud soms overheerst. Daar voel ik me erg goed bij.'

Het artwork van de CD wordt verzorgd door fotograaf Maarten Corbijn, die de afgelopen dagen met de negenmans popband op pad is geweest om ze goed in beeld te brengen.
De officiële theaterpoptour door Nederland en België, zal plaatsvinden vanaf september 2001. Hier heeft zich reeds een sponsor voor gemeld, die in een later stadium bekend zal worden gemaakt. Vanaf mei zal Volumia! reeds te zien zijn op diverse festivals en feesten.

15 mrt 01 15:02